Fords nyeste konceptbil er en 8-årigs tanker

Børn af i dag vil lære at køre bil i noget der kan flyve. Fords designere har forsøgt at sætte billeder på en otte-åriges idé.

Børn af i dag vil lære at køre bil i noget der kan flyve. Fords designere har forsøgt at sætte billeder på de otte-åriges idéer.

Hvad tror du, en otte-årig drømmer om i dag? En Lamborghini Huracan STO? Måske en  Koenigsegg Jesko? I så fald tager både du og vi fejl. For Ford har givet har spurgt en række børn på otte og ni år, om hvad de gerne vil lære at køre bil i.

Og svaret er noget overraskende. Og så alligevel ikke. For selvfølgelig skal bilen være komfortabel. Men den skal den også være elektrisk – og kunne flyve.

Det sidste har alle bilhoveder vel drømt om på et tidspunkt. Noget ændrer sig – heldigvis – aldrig. I alt har Ford spurgte 500 børn, om hvordan de tænker, at en bil skal se ud. 49 procent af dem svarede, at bilen skal være en elbil. Mens 17 procent ville have en benzinbil.Med svar på lidt flere spørgsmål kunne Fords designteam tegne Future Generation Concept.

– Bilen drejer bestemt hoveder. Men vi er ikke sikre på, at den kommer til at stå ude hos vores forhandlere inden for det næste årti eller deromkring, siger Fords Alice Swallow.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk