Reklame:

Ford-ejer med alt for selvsikker nummerplade kører galt under politijagt

Politiet har fået sat en stopper for en 18-årig bilist, der levede højt på, at ordensmagten ikke kunne fange ham.

“Will Run”.

En 18-årig Ford Mustang-ejer lagde indtil for få dage siden ikke skjul på, at han absolut ikke har tænkt sig at stoppe for nogen som helst i trafikken. Og slet ikke politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det kom han til. Efter flere køreture med politiet i spejlene gik det nemlig galt for den 18-årige, der smadrede sin Mustang under en politijagt i den californiske by Rohnert Park.

På sociale medier skriver politiet, at den unge bilist ellers gav bilen gas i forsøget på at komme væk. Med hastigheder over 100 miles i timen (160 km/t, red.) forsøgte den unge mand at ryste ordensmagten af.

LÆS OGSÅ: Politiet langer ud efter bilister: “I skal ikke sige undskyld, I skal rette ind”

Budskabet “Will Run”, som han havde klistret over Fordens egenlige nummerplade, kunne dog ikke hjælpe ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På en motorvejsstrækning ramlede den 18-årige, der havde en 17-årig kammerat med i bilen, sammen med en større Land Rover. Og så sluttede køreturen brat.

Hverken de to unge venner eller passagerne i SUV’en kom noget til. Men et barn, som sad i SUV’en, blev kørt på hospitalet for at blive tilset.

Politiet oplyser, at den 18-årige blev direkte med til fængslet, hvor han nu sidder sigtet for en lang række alvorlige overtrædelser af færdselsloven.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?