Annonce:

Forbød benzin- og dieselbiler – nu skrider Fords direktør

Han må have fået et bedre tilbud. Fords øverste direktør i Europa er nemlig hoppet over til konkurrenten Volkswagen.

Det var Martin Sander, der i sin rolle som direktør for Ford i Europa, der besluttede, at mærket ikke længere skulle sælge benzin- og dieselbiler her. Og det senest i 2030.

Senere har Ford dog fortrudt den beslutning. Om det er den direkte årsag til, at Martin Sander har forladt sin stilling, vides ikke. Men fortid er han i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Altså hos Ford. For han ar fået et tilbud om at stå i spidsen for Volkswagens salg og markedsføring, og det har han sagt ja til.

Som chef for Ford i Europa, var det i første omgang Martin Sander, der mente, at europærerne godt kunne undvære benzin- og dieselbiler i 2030. Han var også øverst ansvarlig for skrotningen af modeller som Fiesta, Focus, Mondeo, Galaxy og S-Max.

LÆS OGSÅ: Nu skjuler politiet fotovogne på en ny måde i Danmark

Martin Sander er dog ikke helt ukendt i VW-land. Han har tidligere arbejdet for Audi, og Fords nye elektriske Explorer er i virkeligheden bare en Volkswagen ID.4 med andre lygter og logo.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– I Martin Sander får vi en erfaren salgsekspert, en dokumenteret leder. Martin kan se tilbage på mange års erfaring i bilindustrien og i Volkswagen-koncerne.

– Han vil give nyt momentum til en bæredygtig positionering af Volkswagen-mærkets salgsorganisation i fremtiden, siger Volkswagens administerende direktør Thomas Schäfer i en pressemeddelelse.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler