Familiefar bestiller 27 Tesla’er… ved et uheld!

Den regning løb op i 1.4 millioner euro, og så var det hele ikke engang meningen!

For generationer har det allerede været barnelærdom: med en internetforbindelse skal man passe på med, hvilke taster man trykker på. Og hvornår man gør det.

Men for dem, der er vokset op før lynhurtige fibernetforbindelser, kan det koncept stadig være lidt svært at forstå. Det er en mand fra Tyskland et meget godt eksempel på, som hans søn forklarer på Reddit.

En familiefar var ikke lige så vinderskæv som Elon Musk under et radioprogram. Men man kunne godt tro det, for det gik helt galt, da han ville bestille én Tesla Model 3.

Familiebilen sang på sidste vers
Familiens Ford Kuga sang på sidste vers, så familien havde besluttet sig for en udskiftning. Og det skulle være med en Tesla. Så en dag sad far og søn sammen for at konfigurere en ny Model 3 på Teslas hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Her er første smugkig på næste det Need For Speed-spil


Men, ak! Da de når til sidste trin, betalingen, går siden selvfølgelig ned. Men i stedet for at slå koldt vand i blodet, får far og søn trykket ‘bestil’ om og om igen. Faktisk ender de med at gøre det hele 27 gange, før det går op for dem, at noget må være galt.

Låst depositum på ALLE biler
Det blev til en nat uden meget søvn, formoder vi. For regningen løb op i 1.4 millioner euro. Og selvom det selvfølgelig er en klokkeklar fejl, er der stadig et ikke-refunderbart depositum på alle Tesla-bestillinger. Præcis som i Danmark.

I Tyskland løber det op i 100 euro pr. bil – altså 2,700 euro. Eller godt 20.000 danske kroner.

Hele missæren får dog en lykkelig ende. For da familien får fat i Teslas support, kan man godt se fejlen, og bilfabrikken går uden videre med til at annullere de 26 af bilerne. Ligesom man refundere det ellers låste depositum.

 


Reklame: