ENDELIG! Her er den nye BMW M3 og M4

Boosted-redaktionen har fået adgang til de første billeder og alt information om de nyeste M3 og M4-aftapninger fra BMW – og ja, en M3 Touring er også på programmet. Læs det hele her!

BMW er klar til at præsentere sin nye generation af BMW M3 og M4, og det er dem, vi skal kigge lidt på i denne artikel. BMW ved godt, at der har siddet tusindvis af M-fans over hele kloden og ventet i spænding.

Derfor har BMW nu valgt at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske med den nye generation af BMW M3 og M4. Eller det er måske så meget sagt, for faktisk er modellen endnu ikke officielt præsenteret, men billederne af produktionsbiler er blevet lækket fra fabrikken, som i forvejen har været flinke til at levere data.


Første fotos af BMW M3 og M4
En af de tydelige visuelle detaljer er f.eks., at den nye BMW M3 og M4 fortsætter med at have fire piber bagest. En fed detalje som kom til M3-familien, da E46 M3 kom til i september 2000. Indtil det tidspunkt havde BMW M3 været udstyret med to normale udstødningsrør, hvilket gjorde de tidlige M3’ere endnu mere diskrete end i dag.

Komplette kaninpløkker
Spørgsmålet, mange nok har stillet sig selv, er, om BMW M4 vil blive udstyret med de samme kaninpløkker i snuden, som 4-serie Coupé, der netop er blevet præsenteret, har? Og svaret er meget simpelt: JA! Frontdesignet er noget, man lige skal vænne sig til, men på en eller anden måde, begynder det så småt at give mening. Eller hva’?

En anden vigtig detalje er også, at BMW M3 og M4 vil blive udstyret med keramiske bremser. Du kan se, at bremsekaliberen er guldfarvet, hvilket på BMW-sprog betyder, at den er udstyret med de dyre keramiske bremser.

Det er yderst tvivlsomt at det skulle blive standardudstyr. Mere sandsynligt er det, at keramiske bremser bliver dyrt ekstraudstyr, præcis som det er på de andre nuværende M-modeller. Hvis du bruger bilen meget til banekørsel, kan det dog være en idé at overveje.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Reklame: