Ejer Jens Danmarks grimmeste bil?


Vejret har godt nok været dårligt de seneste dage. Er du også træt af kedelig ’snik-snak’? Hvis du køber Jens’ bil, vil du for evigt have noget at starte en samtale med.

En rød sportsvogn tiltrækker opmærksomhed. En bil med hurtig acceleration og høj motorlyd får også folk til at kigge en ekstra gang. Men hvordan ville du have det med, at folk vendte sig om efter din bil, fordi de synes, den så mærkelig ud – ikke fordi, de synes, den var speciel flot eller lød godt?

Det kan blive virkeligheden, hvis du køber Jens Stendahls bil. Jens ejer nemlig en Nissan S-Cargo, som vi her på DBA Guide-redaktionen mener er Danmarks grimmeste bil. En bil, der er særlig og mærkværdig i sit udseende, og et køretøj, som 57-årige Jens mener, der kun findes denne model af i hele Danmark. Det skriver DBA Guide.

– Det er ubetinget den mest underlige bil, jeg har ejet. Med denne bil har man aldrig svært ved at finde sin bil på parkeringspladsen, griner ejeren og nu også ’sælgeren’, 57-årige Jens, der afslører at han har ejet en del flere biler, end du selv har. Faktisk virkelig, virkelig mange biler. Hvor mange, kan du blive klogere på i videoen, som du finder øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Der er kun produceret 8.000 af dem
Jens, der bor i Dollerup, syd for Viborg, er dog ikke helt enig i, at bilen er uskøn. Han elsker sin hvide, nuttede bil og sælger vognen efter 12-13 års ”sammenliv”. Nu er det på tide, at det unikke køretøj får en ny ejer, men det er også svært for Jens at gå af med bilen:

– Der er kun produceret 8.000 af denne model på verdensplan, og jeg mener ikke, der findes andre af modellen i Danmark. Jeg har derfor svært ved at skille mig af med den, og jeg håber, den nye ejer er en, der vil beholde bilen i Danmark, så jeg på en måde kan ”følge den” stadig, siger Jens, der samtidig fortæller, at bilen er så særlig, at den har været en tur på ’Nissan Academy’.

Hvis du vil se nærmere på, hvad du lige nu har muligheden for at købe, kan du klikke ’play’ i videoen herover, hvor Jens også viser, hvordan bilen kører en smule anderledes end andre biler. Du kan også i artiklen herunder blive klogere på i hvilken situation, Jens ikke synes, det var sjovt, at hans bil blev kaldt for ’grim’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Unikt barn har mange navne
Er det godt at skille sig ud? Er det fedt at være anderledes? Det spørgsmål er stort, og der findes ikke ét entydigt svar. Men i en situation, hvor du har et firma, som du gerne vil udbrede kendskabet af, er det positivt. Derfor gik Jens for 12-13 år siden på jagt efter en bil, der kunne agere blikfang. En vogn, han kunne plastre til i plakater for sin virksomhed.

Men tilbage til spørgsmålet i toppen af dette afsnit. For selv for denne Nissan er det ikke entydig positivt at være særlig. Jens måtte få bagsiden af medaljen at føle, da han skulle indregistrere sin hvide særling.

– Jeg skulle gå virkelig meget igennem, før det lykkedes at få bilen indregistreret. Først prøvede jeg som normal personbil, men det blev ikke accepteret. Så forslog jeg, om den så kunne indregistreres som taxa, som bus og som traktor. Nu er bilen synet og godkendt som en bil på hvideplader, der dog kører på gule plader, og jeg har lovet Skat, at jeg aldrig finder en så særlig bil igen, så vi ikke skal igennem sådan et show en gang til, griner Jens.