Annonce:

Du gætter aldrig motoren i denne 36 år gamle “Mercedes”

Puritanerne vil nok rynke på næsen. Men i 2021 fik denne Mercedes 300CE fra 1988 både manuelt gear og Toyota-motor.

Besøg vores annoncør:

Ret skal være ret. 2JZ-motoren i denne Mercedes 300CE er ikke ene og alene Toyotas opfindelse. Bilmærket bad Yamaha om en god del hjælp.

Hvilket de fik, og resten? Ja, det er historie. Og faktisk har hverken det ene eller det andet japanske firma noget med lige denne 36 år gamle Mercedes at gøre.

Det ændrer dog ikke på, at bilen fik skiftet den ene 3-liters, 6-cylindrede motor ud med den anden på et tidspunkt i 2021. Og seks manuelle gear for at det ikke skal være løgn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er godt gemt. Endda så godt, at du virkelig skal være Mercedes-kender – eller kigge under den lange kølerhjelm – for at finde ud af det. Selvom kabinen faktisk også sladrer om ombygningen.

LÆS OGSÅ: Sjælden Porsche forklædt som VW-bus leder efter ny ejer

Det cremefarvede læder og gearknoppen i aluminium fortæller dog kun dele af historien. Speedometeret er gjort digitalt. Og så burde vi vist have tabt den sidste Mercedes-puritaner.

Hvis du stadig læser med, kan vi kortfattet fortælle, at den digitale triptæller holder styr på 70.000 miles svarende til 112.000 kilometer. Sælger oplyser dog, at bilens totale kilometertal er ukendt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det samme er antallet af hestekræfter. Selvom BorgWarner-laderen i det mindste indikerer, at der nok er lidt mere end de oprindelige 180 hestekræfter at lege med. Bare lidt.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at en tilsvarende ombygning herhjemme vil koste meget mere end de 36.000 dollar svarende til en kvart million kroner, som bilen netop er handlet for på Bring A Trailer.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler