Reklame:

Dræbte 18-årig – vanvidsbilist kræves idømt usædvanlig streng straf

Det er ikke bare bilen og kørekortet der ryger. Får anklagemyndigheden sin vilje, skal en 23-årige vanvidsbilist have en usædvanlig streng straf.

At en 18-årig døde natten til 5. november 2022 riskerer nu at koste en 23-årig vanvidsbilist en usædvanlig streng straf.

Det skriver TV2 Nord som har kigget i anklageskriftet mod manden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den nat kørte den 23-årige en Audi igennem en muren til en ladebygning. Bilen endte på med hjulene i vejret i byen  Overlade i Vesthimmerland.

Nu kræver anklagemyndigheden, at den 23-årige skal straffes med 5 år på en lukket institution for personer med ‘vidtgående psykiske handicap’.

LÆS OGSÅ: Mazda er IKKE i tvivl: “Wankelmotoren er kommet for at blive”

Bl.a. fordi en 18-årig mand, der var passager i Audi’en, afgik ved døden under ulykken. Den 23-årige kom selv slemt til skade. Men overlevede altså.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han har lige siden ulykken, der skete i 50-zone med mindst 119 km/t, siddet varetægtsfængslet.

Hvordan han forholder sig til tiltalen og den mulige straf er uvist. Men han er ikke den eneste vanvidsbilist, hvis kørsel koster menneskeliv.

Tilbage i august blevet en 37-årig mand fundet skyldig i at have påkørt og dræbt en 34-årig mand med 140 km/t i Rødovre. Det kostede vanvidsbilisten fem års ubetinget fængsel.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?