Derfor vil forhandler have en halv million… dollars for denne M4


Spørgsmålet er vel egentlig om denne forhandler er total forvirret. Eller om han i virkeligheden har nøglerne til en guldgruppe i den sidste M4 GTS.

Vi er helt med på, at en den forrige M4 var en sjælden sag i GTS-trim. Faktisk byggede BMW bare 700 eksemplarer til hele verden, og de tog næsten 100.00 euro mere for bilen, end basismodellen kostede.

Eller rettere de bygge 803 styk, men fortalt ikke om de sidste 103 biler til andre end kunderne…

Fair nok. Men spol frem til i dag, og prisen stikker helt af. En forhandler i USA hævder at være i besiddelse af den absolut sidste M4 GTS. Altså nummer 803, og den vil han ikke bare have penge for, han vil have mange penge.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Har han tabt sutten?
Hvis vi lige skal opfriske, hvad M4 GTS er, så er bilen et uhyre med vandindsprøjtning til den tre-liters rækkesekser. Virkelig upraktisk men det er med til at gøre bilens fandens hurtig. De 500 hestekræfter sender bilen fra 0 til 100 km/t på bare 3,8 sek. Blandt andet fordi GTS’eren er 27 kilo lettere i forhold til den almindelige F82 M4 med dobbeltkoblings-gear.

Hvad er det så, forhandleren forlanger? Jo, et dejligt rundt tal. Eller næsten da. 499.990 dollars – og den sidste M4 GTS, som BMW producerede, er din.

I dansk mønt er det 3,3 millioner kroner. Og så har vi slet ikke nævnt, at bilen står i Florida. Så fragt skal du også tænke på.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billeder af bilen.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk