Annonce:

Citroën afslører ny C3 Aircross: Se første fotos her

Citroën afslører det første billede af den helt nye C3 Aircross, som vil blive lanceret i Europa senere i år. Citroën skriver om den:

Den nye C3 Aircross har været igennem en radikal forandring og kører ind i det konkurrenceprægede B SUV-segment som et tydeligt billede på Citroëns ambitioner om at fortsætte den offensiv, der startede med præsentationen af C3.

Dens ydre design afslører en mere robust, men stadig stilfuld SUV. Med en længde på 4,39 meter er C3 Aircross vokset og tilbyder således mere plads om bord og op til 7 sæder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ud over konventionelle forbrændingsmotorer vil C3 Aircross også komme med en hybridmotor samt et fuldelektrisk alternativ.

Den nye C3 Aircross er blevet skarpere og mere robust, Det afrundede og venlige udseende fra forgængeren er forsvundet, og især udvendigt er den direkte inspireret af konceptbilen Oli og bærer stolt det nye logo på den lodrette front.

Med en øget længde på 4,39 meter og den længste akselafstand i segmentet tilbyder den kompakte SUV endnu mere benplads til bagsædepassagererne og rigelig bagagerumsplads. Der er fuld fokus på fleksibilitet. Bagagerummet indeholder to foldbare sæder, hvilket betyder, at C3 Aircross kan rumme op til 7 personer.

Herudover er øget frihøjde, nem ind- og udstigning samt højere siddeposition er bare nogle af de egenskaber, der gør den nye C3 Aircross til familiens ven i hverdagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

C3 Aircross deler Smart Car-platformen med den nye ë-C3/C3 og den alsidighed betyder, at platformen kan tilbyde både konventionelle brændstofmotorer, mildhybrid og en ren el – hvilke versioner, der vil blive introduceret på det danske marked, er endnu ikke fastlagt.

Citroën har over 100 års erfaring med at levere praktiske, innovative og meget komfortable biler, og C3 Aircross tjekker alle de rigtige bokse af. Salget af B-SUV´ere i Europa er på over to millioner eksemplarer årligt, så når Citroën introducerer sin nye kompakte SUV senere på året, rammer den spot on med god plads, smarte tilslutningsmuligheder, en fuldt elektrisk drivlinje og den karakteristiske Citroën-komfort.

Se billeder af bilen her:

Citroën afslører ny C3 Aircross: Se første foto her
Credit: Citroën
Citroën afslører ny C3 Aircross: Se første foto her
Credit: Citroën

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler