Bilist fandt sine stjålne fælge på Facebook – ‘tyven’ nægtede alt

foto: Andrea Piacquadio

Ved et rent tilfælde opdagede en 27-årig mand fra Nordjylland, at nogle fælge og dæk, han havde fået stjålet i januar, stod til salg på Facebook.

Hurtigt fik den 27-årige opklaret, at både dæk og fælge lå hos den samme ‘sælger’ i Hammel. Lige så hurtigt skyndte den 27-årige sig derfor at kontakte sælger og udvise interesse i varerne, fremgår det af døgnrapporten.


Et møde blev hurtigt sat i stand på sælgers bopæl i Hammel nordvest for Aarhus. Hvad han dog ikke vidste, var at den 27-årige havde taget politiet med.

På adressen viste der sig at bo en blot 20-årig mand. Konfronteret med politiet nægtede han dog at kende noget til de stjålne fælge og dæk, det fremgår af døgnrapporten.


Kørte ud til kammeraten
I stedet havde den 20-årige blot købt varerne af en jævnaldrene kammerat. Det fik politiet til at tage på en lille yderligere udflugt, og på kammeratens adresse fandt man flere stjålne dæk og fælge. Tilmed fra samme indbrud.

Manden nægtede dog alt. I stedet forklarede han, at han blot havde købt fælgene på nettet. Hvor og af hvem nægtede manden dog at fortælle. Desuden hævdede han at ‘have slettet alt korrespondance med sælger’.

Da politiet umiddelbart ikke kunne bevise tyveri, blev både den 20-årige og dennes ven sigtet for hæleri.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk