Reklame:

Audi: “Bilister vil gerne betale abonnement for sædevarme”

Flere funktioner i kommende Audier skal være on demand der kræver betaling at bruge. 

BMW fik tæsk for det. Faktisk så meget at mærket i september fortalte, at man nu dropper at sælge i hvert fald sædevarme på abonnement.

Men hos Audi er man klar til at give gas. Mærket fra Ingolstadt vil i fremtidige modeller have flere penge opad ejernes lommer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Officelt har Audi dog en anden forklaring. Det handler om ‘at tilbyde flere funktioner’. Disse funktioner skal der dog betales for.

Lige nu er Audis ondemand-løsninger begrænset til e-tron-modeller. Men tyskerne vil udvide programmet på tværs af modellerne.

LÆS OGSÅ: Nye Tesla-ejere klager især over én ting

Lige nu kan Audi e-tron-kunder eksempelvis ‘leje’ bedre lys og semiautomatisk parkering der selv kan finde en parkeringsplads.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Med vores næste generation af elbiler vil vi tilbyde flere ondemand-funktioner. Det vil vores kunder kunne se fra år til år, siger Audis tekniske chef Oliver Hoffmann i et interview til Autocar.

Audi mener selv, at deres ondemand-løsning er genial, fordi den spare bilisterne for et værkstedsbesøg.

En ny betalingsfunktion hentes og aktiveres på telefonen via en Audi-app, før den virker i bilen.

Reklameblok:


I Ingolstadt er man også godt klar over, at BMW nu har fundet bakgearet på præcis den slags løsninger. Men Oliver Hoffmann insisterer på, at abonnementer i nye biler ‘bliver helt normalt i fremtiden”.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?