Audi har ansat Ken Block

Den amerikanske rallykører Ken Block skal hjælpe Audi med at udvikle elbiler.
Foto: Audi AG

Audi og Ken Block har annonceret et nyt samarbejde – den levende rallylegende skal hjælpe mærket med at udvikle elbiler.

Audi har lagt en ny video ud på det store internet. I den præsentere det tyske mærke et nyt samarbejde med den 53-årige amerikaner Ken Block. Mind you, han er ikke en ‘Hr. hvem som helst’.

Nej, Audi har hentet den levende rallylegende ind for at hjælpe med udviklingen af mærkets fremtidige biler. Køretøjer vi allerede ved skal køre på strøm. Samarbejdet drejer sig altså om elbiler.

Tændt af en Audi
Men Audi er nu heller ikke bleg for at nogle af mærkets mest potente fossilbiler frem. I videoen ses Block omgivet af alt fra Audi Sport quattro S1 til DTM-raceren Audi V8 quattro.– Audi er mærket, som tændte min passion for motorsport. Jeg er virkelig spændt på begyndelsen af dette nye kapitel. Sammen vil vi skabe innovative projekter og skubbe til grænserne for elektrisk mobilitet, siger Ken Block i en pressemeddelse.

Desværre får vi ikke ret mere at vide om Blocks nye job. Audi vil dog gerne fortælle, at man er glad for at have fået amerikaneren i folden.

– Ken Block deler vores passion for performance. Han kan inspirere folk. Med sin progressive tankegange vil han kunne hjælpe os på vej mod en elektrisk fremtid.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk