Reklame:

Asetek Simsports er stolt hovedsponsor for simracing til Auto Show

Auto Show er Danmarks største bilmesse og en fantastisk begivenhed for simracing-entusiaster. Nu bydes velkommen til Asetek Simsports som den nye hovedsponsor for det store simracing-område til messen.

Hvis du elsker racerbiler, men ikke har mulighed for at købe en dyr banebil, er simracing noget for dig. Her kan du få en autentisk raceroplevelse hjemme fra din egen stue – eller ved at deltage i Danmarks største bilmesse, Auto Show. Den 19. og 20. august 2023 åbner Odense Congress Center dørene op for en verden af fede biler og masser af simracing.

I 2022 blev simracing introduceret til Auto Show for første gang, og det var en kæmpe succes med tusindvis af nysgerrige besøgende i Hal B på messen. I år skifter hallen navn til Asetek Simsports Arena, da den danske producent er ny hovedsponsor på simracing til messen.

For over 20 år siden begyndte Asetek at producere køleløsninger til computere, og i 2021 blev Asetek Simsports lanceret. Med deres klare fokus på at levere produkter af højeste kvalitet inden for simracing er partnerskabet mellem Auto Show og Asetek Simsports perfekt for begge parter.

Asetek Simsports er partnere på Auto Show

“Hos Auto Show er vi meget stolte af at have Asetek Simsports som partner. Deres stræben efter at skabe det bedste af det bedste til deres kunder matcher vores eget engagement. Auto Show er den største og mest alsidige bilmesse i Danmark, så simracing er kommet for at blive. Vores partnerskab med Asetek Simsports understreger dette med al tydelighed,” fortæller Martin Poorhamidi Jensen, arrangør af Auto Show.

På messen den 19. og 20. august får publikum mulighed for at dykke ned i den fantastiske verden af simracing. Besøg Asetek Simsports-standen og prøv deres imponerende rat og pedaler. Vi advarer dog om, at du kan blive stærkt afhængig af den ekstraordinære kvalitet, som opfylder de højeste standarder inden for racing. Af samme årsag er selveste Kevin Magnussen en af Asetek Simsports ambassadører.

Du kan læse mere om deres unikke produkter på www.asetek.com/simsports/

Glæd dig til den 19. og 20. august i Odense Congress Center.

KLIK HER FOR AT KØBE BILLETTER TIL AUTO SHOW!

Asetek Simsports


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?