Reklame:

Advarer danske bilister – “Alt for mange glemmer det”

Glatte veje og nattefrost er langt fra de eneste årsager, til at bilisterne bør finde vinterhjulene frem. Alligevel skyder mange beslutningen.

Sikkerhed er altafgørende i trafikken. Alligevel skyder især mange danske bilister monteringen af vinterdæk til meget sent hen på sæsonen.

Mange venter måske helt til sneen begynder at falde. Men det er forkert, slår SOS Dansk Autohjælp fast.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Allerede når temperaturen dykker under syv grader, mister sommerdækkene en del af deres køre- og bremseevne.

– Mange tror, at det er tids nok at skifte til vinterdæk, når vi får sne og nattefrost. Men vi anbefaler, at man skifter nu.

LÆS OGSÅ: Medie: Mindst én Haas-kører er på vej væk

– Det er ikke kun i sne og slud, at vinterdæk giver god mening – vinterdæk giver også bedre vejgreb og bremseevne på våde og kolde vejbaner, som vi ser lige nu, siger vagtcentralchef Anette Bjørn Juncher, SOS Dansk Autohjælp i en pressemeddelse

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Desuden er det en god idé at tjekke dæktryk i vinterhjulene efter opbevaring. Ligesom bilister bør få efterspændt vinterhjulene, når der er kørt mellem 100 og 200 kilometer på dem.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?