Annonce:

Ny Ford Ranger satser på diesel

Pickup’en går sine egne veje med stærk V6-motor, og vi har endnu ikke set skyggen af elektrificering.

Fords arbejdshest er på vej i en ny udgave. Den kommende Ranger vil blive udviklet i samarbejde med VW, så man kan forvente, at den kommende Amarok, som vi forventer et stykke ude i fremtiden, vil dele ikke så lidt med pickup’en fra mærket med den blå oval.

Det skriver Bil Magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ford Ranger får fed V6’er
Alle med benzin i blodet – eller rettere diesel i blodet – vil uden tvivl blive henrykte over, at Ford melder ud, at Ranger vil kunne udstyres med en V6-turbodieselmotor.

Uden at den danske Ford-importør løfter sløret for motorens eksakte identitet, vover vi, efter samtale med ekspert på området, at gætte på, at der er tale om den 3,0-liters Power Stroke “Lion”-enhed, som blandt andet gør tjeneste i den større F-150-model.

Pickup med motor fra F-150
Ford selv kalder motoren “kraftfuld” og ”gennemtestet” – hvad der præcis menes med det, står hen i det uvisse. Effekten er derfor svær at gisne om, men ér der tale om Power Stroke-turbodieselmotoren på tre liter, yder den omkring 250 hk og 597 Nm i den seneste generation af F-150.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: DANSKERNE SKRIDER FRA ANSVARET – KØRER FRA P-SKADER

Den kommende Ranger tilbydes også med 4-cylindrede motorer – igen er der tale om dieselmotorer, og der findes varianter med enten turbo eller biturbo.

Vi føler os overbeviste om, at ingeniørerne bag Ranger har frabedt sig velmenende råd fra folkene, der skabte Ford Mustang Mach-E og Kuga plugin-hybrid – vi kan nemlig endnu ikke se skyggen af elektrificering på ladvognen.

Ford Ranger med 4×4
For at sikre at Ranger ikke kører fast i terrænet, vil den kunne udstyres med ét af to forskellige firehjulstræksystemer. Et såkaldt “Shift on the fly”-system vil automatisk tilkoble den anden aksel, når der er brug for det.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Er du mere til permanent firehjulstræk har Ford udviklet et nyt et af slagsen. Går det alligevel helt galt på den Jyske Hede, har Ranger dobbelte bugseringskroge i forkofangeren.

Ranger får større lad
Ud over herlighederne i motorrum og ved drivlinen kan kommende kunder glæde sig over et karrosseri, der er større end tidligere. Særligt håndværkerne vil sætte pris på de ekstra 50 mm, som bilen er gjort bredere siden sidst – på ladet betyder millimeterne, man får i tilgift, at Ranger uden slinger i valsen kan rumme krydsfinerplader eller en palle i fuld størrelse.

Digital kabine
I kabinen er der dømt personbilstemning med touchskærm i op til 12”, mulighed for sæder med mange indstillingsmuligheder samt Ford’s seneste infotainment-system, SYNC 4 med indbygget modem. Bag rattet er instrumenteringen digital, og ladvognen fås med 360-graders kamera, som hjælper med at manøvrere pickupen i trange situationer.

Ford Ranger kommer til Danmark i 2023
Når den nye Ford Ranger lanceres, vil den i udgangspunktet være tilgængelig i versionerne XLT, Sport og WildTrak – vi håber, at der med tiden dukker en frådende Raptor-variant op.

Annonce:


Der er dog lang ventetid – og betænkningstid – hvis du går med drømme om en Ranger. Danske kunder kan bestille den nye Ranger fra slutningen af 2022, med de første leveringer umiddelbart efter i begyndelsen af 2023. Endelige danske priser følger i løbet af 2022.


Annonce:

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler