Annonce:

Formel 1-chef: Vi kører ALDRIG i Rusland igen

Mellem 2014 og 2021 har der været kørt Formel 1-løb i Rusland. Men feltet og racerbilerne vender aldrig tilbage til landet, siger Formel 1-direktør Stefano Domenicali nu.

Rusland er fortid. I hvert fald på Formel 1-kalenderen. Det understreger Formel 1-direktør Stefano Domenicali nu i et interview med den tyske avis Bild.

– Jeg har altid troet, at man aldrig skal sige aldrig, men i dette tilfælde kan jeg love, at vi aldrig mere kommer til at forhandle med dem (russerne, red.), siger Stefano Domenicali.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Rusland skulle ellers have lagt asfalt til et Formel 1-løb i september. Men de planer blev – ligesom kontrakten mellem Haas og Nikita Mazepin og hovedsponsor Uralkali – hurtigt revet midt over, da Rusland invaderede Ukraine.

Omvendt er den russiske Formel 1-arrangør Alexej Titov lige så rasende. Men det af helt andre grunde.

– De (Formel 1,red.) har en gæld. Vi forventer at få pengene tilbage, uanset hvad Formel 1-ledelsen beslutter om eventuelle løb i Rusland fremover.

– Situationen i sporten er nu meget politisk. Det, Domenicali siger, har intet at gøre med ægte sportsånd, siger Alexej Titov til det russiske statslige nyhedsbureau Tass.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler