3 x Lada: Russere bygger bilernes svar på en fidget spinner

Russia-Fidget-Spinner

Det er dumt, hjemmegjort og alligevel totalt i den aktuelle tidsånd, når russere bygger tre Lada’er sammen til en fidget spinner

I disse måneder af 2017 finders der næppe noget tidsfordriv, der er lige så populært som det at gå med en roterende fidget spinner mellem tommel-og pegefingre.

Den lille plastikdims har taget hele verden med storm. Så det kommer egentlig ikke som nogen større overraskelse for redaktionen, at det blev russere, der overfører tidens hotteste trend til bilernes verden.

Reklameblok:banner_web2

Den russiske manual til sådan projekt foreskriver naturligvis med kyrilliske bogstaver, at tre Lada’er skal være hovedbestanddelen I videoen ses nogle russiske gutter derfor skære tre eksemplarer af den centralrussiske stolthed op, skrotte bagpartierne og svejse de tilbageværende seks forhjul og tre motorer sammen.

Med lidt god vilje ligner det da også en forvokset udgave af det hyperpopulære legetøj. Værkstedshumoren er i hvert fald i top.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

SE DEN MOTORDREVNE RUSSER-SPINNER ALA LADA HERUNDER

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk