Reklame:

VIDEO: Biltræf gik HELT galt – 4 personer kørt på hospitalet efter ulykke

Mercedesen ramler direkte ind i nogle tilskuere, mens BMW’en kører videre. Men hvem er den største knold?

Nogle bilister bliver ganske enkelt for ivrige til deres egen formåen bag rattet. Som ved dette biltræf lidt uden for Sveriges hovedstad Stockholm tidligere på måneden.

På de sociale medier er der dukket flere videoer op af ulykken, som skete tidligere på måneden i forbindelse med et større biltræf.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mercedesen på svenske plader endte med at ramme fire personer, der måtte en tur på hospitalet.  Hvad værre er stak personen i BMW efterfølgende af fra stedet. Det skriver Aftonbladet, som har fået hændelsesforløbet bekræftet af Stockholms Politi.

Heldigvis, siger politiet, pådrog de fire sig kun mindre knubs. Ulykken skete fredag 7. juli. Søndag d. 9 juli havde Stockholms politi stadig ikke fundet frem til føreren af den norsk indregistrerede BMW.

Regering slår fast: Bilister har betalt alt for meget for diesel og benzin

I kommentar-sporerne rundt omkring diskutere folk ivrigt, hvem af de to der var/er den største klovn. En er sågar helt sikkert på, at BMW’en kun stikker af én grund. Nemlig den ‘manglende’ forsikring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:
@filip_bilip

@Kungens Kurva Bilträff #carcrashed #reving #kungenskurvabilträff

♬ GTA IV – Kayra


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?