UPS: Bilist fløj forbi politiet med 111 km/t

Foto: Rigspolitiet

For høj fart i en 80-zone blev tirsdag morgen i denne uge hurtigt til ét ud af flere problemer for en bilist fra Aars.

For da en patrulje fra Nordjyllands Politi henvendte sig til manden, der viste sig at være en 26-årig mand – viste der sig hurtigt problemer med mere end hastigheden.


For da betjentene henvendte sig til bilisten, virkede han distraheret, hvilket hurtigt fik drejet mistanken hen på narkokørsel.

Og ganske rigtigt – men meget ubelejligt for bilisten – slog narkometeret ud. Der viste sig spor af både hash, kokain og metadon i mandens spyt. Et tjek i systemet skulle dog gøre dagen endnu værre for bilisten.


Her viste det sig nemlig, at han slet ikke havde noget kørekort. Det var han på et tidligere tidspunkt blevet frakendt. Og han havde altså ikke generhvervet, da han besluttede sig for at sætte sig bag rattet.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten på stedet for narkopåvirket kørsel, brud på færdselsloven samt kørsel uden kørekort. Han blev efterfølgende taget med på skadestuen til en blodprøve.

Resultatet af prøven skal nu fastslås, præcis hvilken straf manden står til.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk