Reklame:

Tesla runder vild milepæl

Det amerikanske mærke kan forvente at få endnu mere fart på, når Cybertruck-produktionen bliver til noget. Hvis det sker…

Amerikanske Tesla kunne tidligere i denne uge fortælle, at bilmærket netop har bygget sin bil nummer fem million.

Vi skal ikke længere tilbage end marts 2020 for at finde et tidspunkt, hvor Tesla kun havde sendt én million biler ud af fabriksportene rundt om i verden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Så det amerikanske mærke har altså fart på. Det er desuden kun 18 måneder siden, at Tesla samlede bil nummer to million. Og det er ikke engang ét år siden, at bil nummer tre million fik nummerplader på et sted i verden.

Bil nummer 4 million blev bygget for syv måneder senere, og nu har Tesla altså samlet yderligere én million.

LÆS OGSÅ: Tyskland dropper offentlig støtte til syntetisk benzin

Bil nummer fem million er bygget i Kina, og det er en hvid udgaven af den netop faceliftede Model 3. Det bekræftede Tesla selv med et billede af samlebåndet på det kinesiske sociale medie Weibo.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge Teslas egne oplysninger kan Teslas samlebånd i Kina spytte 750.000 biler ud om året.

Men flere uden for Tesla peger på, at bilmærket kraftigt underspiller kapaciteten. Og at det virkelige tal er over en million biler.

Noget tyder dog samtidig på, at Tesla har alt for travlt på samlebåndene. Internettet er fyldt med historier om Tesla-ejere, der oplever, at deres biler slår vilde revner, er fyldt med fejl og i det hele taget bare samlet elendigt.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?