Reklame:

Sur nabo afbryder lovligt racerløb for andet år i træk – politiet måtte tilkaldes

Det burde ikke være nødvendigt. Men politiet måtte tilkaldes, da en lodsejer for andet år i træk viste sin utilfredshed med lovligt racerløb.

Munkebjerg Hillclimb i Vejle er ikke bare en tradition. Det er også et fuldt ud lovligt racerløb. Alligevel følte en lodsejer for at afbryde løbet.

Det er andet år i træk, at han gør det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Vejle Amts Folkeblad søndag.

– Det var den samme lodsejer som sidste år. Og vi blev derfor nødt til at tilkalde politiet, fortæller Ole Rasmussen, prøvechef for Munkebjerg Hillclimb, til mediet.

LÆS OGSÅ: Christoffer vil forbyde lovligt racerløb – “Vi kan ikke byde folk det helvede”

Lodsejeren, der er nabo til strækningen, hvor løbet køres, afbrød igen i år det hele ved at parkere sin bil på vejen, så deltagerne ikke kunne komme forbi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det tog 50 minutter at tilkalde politiet, og få dem til at gribe ind, så løbet kunne genoptages.

–  Vi har fået en anmeldelse om, at der holdt en bil på løbsstrækningen. Ejeren blev bedt om at fjerne bilen, og den holder der ikke mere, forklarer vagthavende til avisen.

Munkebjerg Hillclimb køres hvert år i august. Her kører biler fra 1930 til 1990 dør om dør med hinanden i forsøget på at komme hurtigst over stregen.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?