Reklame:

Raser over Kevin Magnussen og Haas: “Det var aldrig sket i dag”

Flere hold har ansøgt om at blive en del af Formel 1 fra 2026. Kun ét forslag har fået en foreløbig godkendelse – og det falder ikke i lige god jord alle steder.

Det er ikke nemt at komme ind i Formel 1. Faktisk er det noget af det sværeste overhovedet i sportens verden. Det gælder både nye kørere og nye hold.

For selvom der er nok at tage af – og faktisk plads til 12 hold – har Formel 1-organisationen kun godkendt den foreløbig ansøgning fra ét måske kommende Formel 1-hold.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nemlig Andretti Motorsport som får fabriksstøtte fra General Motors’ Cadillac. Og det er bestemt ikke alle, der er lige begejstret for den tilgang.

Faktisk langer Lky Sunz, der lige nu kører med i Formel 2, ud efter Formel 1- organisationens beslutning. Og det asiatiske hold forsøger nu at trække Haas med i faldet.

LÆS OGSÅ: Chok på vej – danske bilister skal igen forvente benzin til 20 kr. literen

Det nyeste hold på gridden (Haas kom til Formel 1 i 2016, red.) var under omstændigerne her 7 år senere aldrig blevet godkendt som Formel 1-hold.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller Benjamin Durand, der er medstifter og Lky Sunz’ administrerende direktør, i et interview til The Race.

– Barren er så høj denne gang, at Haas sandsynligvis heller ikke, ville være kommet med. Ikke hvis man sammenligner med deres bud for et par år siden, siger direktøren der altså har fået nej til at køre med mod netop Haas og de nuværende 9 øvrige hold.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?