Reklame:

Mercedes med nedslående nyt om Mick Schumachers fremtid

Den unge tysker kommer godt nok bag rattet af en Formel 1-racer i år. Det dog kun i forbindelse med en test, og fremtiden ser ikke alt for lys ud.

Mercedes har bekræftet, at man sender holdets tredjekører Mick Schumacher ud for at få nogle testkilometer i W14-raceren efter Spaniens grand prix i denne weekend.

Men det er ikke noget, den unge tysker skal vende sig til. Lige nu er der simpelthen ikke et sæde til ham. Og det er ikke det eneste, nedslående nyt, som teamchef Toto Wolf har at sige.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er i hvert fald næppe noget Schumacher-lejeren synes er særligt fedt at høre.

Men ifølge Wolf er Mick Schumachers chancer for et fast Formel 1-sæde forsvindende små. I hvert fald på den helt korte bane. Der er, siger teamchefen, nok ikke et sæde i 2024.

LÆS OGSÅ: Red Bull-chef afslører: “Jeg fortryder, at jeg ALDRIG gav denne dansker et Formel 1-sæde”

Det skriver The Mirror.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Det er svært. For Mercedes er lukket land, og jeg ville ønske Mick fik et sæde. Det fortjener han. Situationen ser svært ud i 2024. I 2025 vil nogle få døre stå åbne igen. Men vi er nødt til at se tiden an, og se hvordan det går hos Williams.

Med Aston Martins nye aftale med Honda, vil Williams faktisk være det eneste hold på gridden – udover Mercedes – der kører med Mercedes-motorer. Det er dog først fra 2026.

På den måde skal Mick Schumacher i den bedste af alle verdner håbe på, at der ‘kun’ kører endnu et par Formel 1-sæsoner forbi, før han sidder bag rattet igen.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?