Månedens værksteds-grej: Donkrafte fra Cartools.dk

Donkraft fra Cartools.dk

Er du træt af den lille, fesne donkraft, som fulgte med din bil? Så bør du anskaffe dig en rigtig værkstedsdonkraft. Her ser vi nærmere på to varianter fra Cartools.dk.

Enten er din bil født med en så lille donkraft, at den ikke formår at løfte din bils hjul mere end få centimeter fra jorden. I værste fald – som det er tilfældet i mange nye biler – er der slet ingen donkraft i bilen.

Her kan vi kun anbefale dig at købe en ordentlig donkraft, som gør arbejdet meget lettere, næste gang din bil skal i luften. Derfor ser vi her nærmere på to varianter fra Cartools.dk.

Donkraft fra Cartools.dk

Den første er en 2 tons-udgave (bagerste på billedet herover), der har en løftehøjde på 535 mm, hvilket er rigeligt til de fleste opgaver. Den er 77,5 cm lang og har en ret lav profil på 130 mm. Men helt klejn er den skam ikke, og det vidner vægten på 33,5 kg også om.

Prisen for 2T-udgaven er 1.873 kr. Se mere til den her!

Den næste version er en 3 tons-udgave, som samtidig løfter hele 670 mm. Profilen siger 140 mm, hvilket er tæt på den mindre udgave. Her får du også en fodpumpe, som giver mulighed for hurtig betjening. Den er 118,5 cm lang og vejer 60 kg.

Prisen for 3T-udgaven er 2.373 kr. Se mere til den her!

Hvis du har brug for andre løfteredskaber, kan Cartools.dk også hjælpe med det. De har også støttebukke, gearkasseløfter og meget andet. Se her!

Cartools.dk er i øvrigt en del af Stenhøj DK, som har over 100 års erfaring i autobranchen.


Reklame: