Annonce:

Kendt komiker nægter at have kørt 142 km/t – dømt alligevel

Den kendte svenske komiker Måns Möller må igen undvære sit kørekort, selvom han nægter at have kørt 142 km/t på en motorvej.

Den svenske komiker Måns Möller må igen undvære sit kørekort. Det selvom han nægter at have kørt for stærkt på en motorvejsstrækning nord for Arlanda i Sverige.

I midten af februar blev Måns Möller ellers taget på fersk gerning af politiet. Men han nægter at have kørt de 142 km/t i en 110-zone, som han ellers er målt til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Komikeren nægtede desuden at møde op i retten, han har heller ikke villet udtale sig til politiet. Andet end på stedet hvor han med det samme benægtede det, han blev sigtet for.

Det skriver Upsala Nya Tidning.

LÆS OGSÅ: 20-årig anholdt – gemte 22 fotofælder under sin seng

Ifølge byretten kan der dog ikke have været andre end komikeren, der førte lige den bil, som politiet målte til at køre 142 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Trods benægtelsen har en dommer valgt at tage kørekortet fra komikeren. Og det er ikke første gang. I 2011 måtte han også opgive sin førerret efter at have kørt alt for stærkt.

Denne gang skal komikeren dog ikke undvære kørekortet ret længe. Faktisk har han allerede fået det igen. For pånær bøden på 3.500 svenske kroner lod byretten Möller slippe med en frakendelse i to måneder.

Bilister, der nægter, det de bliver sigtet for, er der dog ikke noget nyt i. Omvendt kan det også ske, at politiet nægter at krølle en sigtelse sammen, selvom der ikke er noget hold i den. Sådan noget er eksempelvis sket for Thomas Wiegold. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler