Annonce:

20-årig anholdt – gemte 22 fotofælder under sin seng

En bølge af tyverier, som har ramt en række svenske fotofælder, kan være opklaret. Politiet har nemlig fundet kameraerne under en ung mands seng.

En ung mand er blevet anholdt og sigtet for tyveri af 22 fotofælder. Kameraerne har svensk politi fundet under den 20-åriges seng.

Det skriver avisen Upsala Nya Tidning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hærværket, som politiet baserede en efterforskning på, stod på i slutningen af august. Noget vi også kunne fortælle om her på Boosted.

Udover de stjålne fotofælder blev yderligere 11 fundet smadret rundt omkring på de svenske veje i efteråret. Det fik Sveriges Trafikstyrelse til at involvere ordensmagten.

LÆS OGSÅ: Vrede bilister skærer fotofælder ned med vinkelslibere

Alt i alt er der forsvundet 150 fotofælder fra de svenske veje omkring Uppsala og Storstockholm. Ifølge eksperter, som de svenske medier citerer, kan kameraerne i fotofælderne ende i Rusland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Her har man nemlig brug for at udstyre droner med kameraer. Og så kan svenske fotofælder godt bruges.

Men nu har politiet altså anholdt to mænd, som man mener har forsøgt at lave en forretning på at sælge teknikken i fotofælderne videre til forbindelser i Iran. Det var hos den ene af disse to mænd – den 20-årige – at man fandt de 22 fotofælder under en seng.

I alt er syv personer blevet sigtet i forbindelse med efterforskningen, der nu har stået på i halvandet år. Alle nægter sig dog skyldige i noget som helst.

En af de anholdte har dog forklaret, at han af nogle russiske mænd er blevet tvunget til at opbevare kameraerne i sit hjem. Hvad der er sket med de kameraer, som det ikke er lykkedes politiet at finde, er endnu uklart.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler