Annonce:

Hel by bekæmper biltyve med lugt af lort

Der skal lidt alternative metoder til for at gøre livet surt for biltyve. Faktisk skal det lugte af lort. I hvert fald i San Francisco.

I den amerikanske by San Francisco er biltyverier nu blevet så stort et problem, at politiet må se sig om efter alternative metoder i forsøget på at stoppe det.

Lovgivningen i delstaten Californien, som San Francisco hører under, forhindrer nemlig politiet i at retsforfølge biltyve, medmindre det med 100 procents sandsynlighed kan bevises, at tyven brød ind i en aflåst bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nu slår politiet og bilisterne dog igen mod de mange biltyve. Og det faktisk på en måde, der gør det nemmere både at se og lugte, om der har været ubudne gæster.

Det skriver lokalmediet SF Gate.

LÆS OGSÅ: Nye tal – Danskerne vil stadig ikke køre i kinabiler

Med fælder, der består af ‘prut på dåse’ – altså spray med kraftig, dårlig lugt – og glitterbomber i bilerne, skal livet gøres surt for tyvene på flere måder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bilisterne er ganske enkelt begyndt til at efterlade ‘pakker’ i bilerne. Pakkerne er dog ikke, hvad tyvene tror. I stedet er de sporingudstyr som sladre om tyvenes bevægelser.

Og når tyvene på et tidspunkt åbner pakkerne, spreder der sig lynhurtigt en dunst af lort og et hav af glimmer og glitter. Lige i hovedet på dem.

Idéen kom en tidligere Apple-designer på. På Youtube følges Mark Rober af tæt på 29 millioner mennesker. Og han deler glædeligt ud af, hvordan han gør livet surt for ubudne gæster.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler