Damn, den lyd! 50-årig Dodge Charger yder 1.000 hk


De gale tunere fra SpeedKore har forvandlet en 1970-udgave af Dodge Charger til superbils-dræber

SpeedKore. Du ved, de samme typer som bygger en BMW 3.0 CS med M5-motor til Robert Downey Jr. alias Iron Man. Ja, præcis – dem. De bygger da også lige en Dodge Charger om.

Bare fordi de kan. Det er selvfølgelig langt fra nogen almindelig Dodge Charger årgang 1970. Nej, mellem forhjulene finder vi intet mindre den 7-liters Hellephant-V8’er fra FCA-gruppen.

Sådan en satan yder 1.000 hestekræfter og 1.288 newtonmeter. Men er de tal i sig selv ikke imponerende nok så hør lyden herunder. Det lydspor kan man kun bøje sig i støvet for.LÆS OGSÅ: Udstødning til 125.000 kr. får Toyota-limo til at lyde som F1-racer

For at den brutale V8’er i øvrigt ikke skal flå den gamle amerikaner fra hinanden, første gang nogen trykker på speederen, har SpeedKore forstærket karosseriet med aluminium og kulfiberpaneler. Ligesom man har monteret et bur i kabinen – safety first, you know…

Prisen? Den tør vi slet ikke spørge om. Men sidste år blev et lignende projekt, dog med en mindre 6.2-liters V8’er, solgt for svimlende 400.000 dollars.

Det er godt 2,5 millioner danske kroner.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se – og høre – mere til den brutale amerikaner.