Annonce:

Bilist ramte alt andet end vejen – så kom fejebladet

Et mindre færdselsuheld endte for en 38-årig mand med at betyde en sigtelse for vanvidskørsel, og at politiet tog bilen fra ham på stedet.

En 38-årig mistede lørdag aften både bil og kørekortet, i det der i første omgang blot var et mindre færdselsuheld i Faxe.

Med ganske lav hastighed havde manden ramt et træ. Det var i hvert fald, hvad vidner, der ringede til politiet, forklarede.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Af frygt for at manden kunne have fået et ildebefindende bag rattet skynde vidner sig at komme ham til undsætning.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Haas indrømmer at være skyld i kæmpe Kevin Magnussen-fejl

Det var dog en stærkt lugt af spiritus, der fik vidnerne, der i første omgang ville hjælpe den nødstedte bilist, til at kontakte politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fremme på stedet kunne ordensmagten da også konstatere, at der var noget om vidneres formåen og ikke mindst lugtesans. Manden havde nemlig sat sig æskestiv bag rattet.

Den 38-årige, der er fra Skovlunde, blæste politiets medbragte alkometer et godt stykke over den promille på 2,0 der er grænsen for vanvidskørsel.

Af samme grund blev manden anholdt og taget med til en blodprøve. Den skal nu afgøre, præcis hvor påvirket af alkohol han har været, da han ramte træet.

Bliver han dømt for vanvidskørsel, skal den 38-årige ikke regne med at se hverken sit kørekort eller noget til bilen igen. Kutyme i den slags sager er en lang periode uden førerret, en tid bag tremmer og at staten snupper bilen.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Det er bl.a. andet sket i Danmarks vel nok mest omtalte sag om vanvidskørsel. Manden, der endte med at blive dømt, købte dog en Porsche for at trøste sig selv. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler