Annonce:

Haas indrømmer skyld i kæmpe Kevin Magnussen-fejl

Kevin Magnussen kæmper for sin fremtid i Formel 1. Men danskerens kørsel under grandprixet i Italien har gjort indtryk, indrømmer teamchef Ayao Komatsu.

Nico Hulkenberg har allerede fortalt Haas og alle andre, at han fra næste sæson er Sauber-kører. Den nuværende holdkammerat Kevin Magnussens fremtid er derimod ikke afklaret.

I hvert fald ikke endnu. Ikke officielt altså. Men den eneste dansker med et fast sæde i Formel 1 har alligevel gjort indtryk på Haas-ledelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det måtte teamchef Ayao Komatsu indrømme efter weekendens løb på Imola-banen. Det såkaldte Emilia-Romagna grand prix.

– Jeg kan ikke sige så meget. Men jo, selvfølgelig er han nødt til at præstere. Men så igen – en kørsel som denne (på Imola-banen, red.) var meget, meget imponerende. Nu skal Kevin kunne få en hel weekend til at hænge sammen.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Elbiler ruster lige så meget som fossilbiler

Komatsu er dog også klar til at komme danskeren i møde. For det var holdets strategiske fejl, der kostede K-Mag en point-givende placering i løbet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Danskeren endte på en 12. plads, men det var Haas’ fejl, at han ikke endte på den 10. og sidste plads i løbet med point.

– Kevin begyndte løbet blandt de bagerste, havde en god start og fornuftig fart på medium-dæk. Vi kørte langt og kiggede på distancen til Zhou Guanyu (Sauber, red.). Men vi begik en fejl med pitstop-omgangen.

– Jeg er overbevist om, at vi kunne have fået 10. pladsen. Særligt med Kevin. Men vi kom en omgang for sent og ud bag ved Zhou. Det skulle ikke være sket, lyder det fra teamchefen ifølge Speed City Boardcasting.

Men selv hvis Kevin Magnussens sæde hos Haas er i fare, vil Ayao Komatsu ikke sige noget om, hvem Haas ellers måtte tale med af kørere. Men sikkert er det, at der skal mindst ét nyt ansigt til i garagen i 2025.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler