Reklame:

Bilist får bøde – nægtede at holde til højre på motorvejen

Er der plads, skal man trække til højre. Det valgte en 34-årige mand dog at blæse på.

Over en strækning på to kilometer nægtede en 34-årig mand fra Søborg at holde til højre på motorvejen ved Ishøj. Det har nu kostet ham en bøde på 1.000 kr. Under episoden var manden alene i bilen.

– Politividnet forklarede i retten, at patruljen lagde sig bag bilisten for at give vedkommende chancen for at holde til højre, men da han blev ved med at lægge i tredje vognbane af fire, bragte de ham til standsning for at give ham bøden, fortæller sagens anklager Carls Riisgaard til sn.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I retten forsvarede den 34-årige mand sig med, at det slet ikke var muligt at flette ind til højre på grund af den øvrige trafik. Men det gav politibetjenten, som han blev stoppet af, ikke meget for i sin egen forklaring.

Politiet forklarede desuden, at en varevogn måtte trække fra anden til fjerde vognbane for at komme uden om bilisten som nægtede at holde til højre. På Twitter skriver Vestegnens anklagere, der er tilknyttet Københavns Vestegns Politi, at man fortsat er opmærksom på den slags kørsel. Det er nemlig farligt at undlade at holde til højre, lyder det.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?