Reklame:

Bilforhandleren Jørgen raser over ny lov: “Overlever det ikke”

En ny lov, der egentlig skulle holde unge fra at købe pizza på afbetaling, spænder nu også ben for folk, der vil købe ny bil.

En skulle den seneste stramning af ‘Lov om Forbrugslånsvirksomheder og i Kreditaftaleloven’ forhindre helt unge forbrugere i at købe pizza på afbetaling.

Men nu viser det sig, at langt flere danskere bliver ramt hårdt af loven. Bl.a. skriver Finans pensionister og andre aldersgrupper bliver nægtet at købe briller på afbetaling.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu kan bilforhandleren Jørgen Bonde, der holder til Kastrup, også fortælle om kunder der må gå slukøret hjem uden en ny bil.

Kunderne bliver ganske enkelt afvist. Med lovændringen kan de ikke få lov til at finansiere deres biler.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

Heller ikke selvom det ikke har været noget problem før. Heller ikke med betaling af afdrag. Og at måtte sende kunder væk er ikke noget, Jørgen Bonde kan leve af. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg er en lille forhandler, og vi skal sælge 10-12 biler om måneden. Hvis det her bliver ved, så kan jeg ikke klare det.

– Hvis vi får afvist fire til fem bilsalg om måneden, fordi de ikke kan blive finansieret, så kan vi ikke overleve.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?