Aldrig sket før – Kevin Magnussens chef afslører det

Foto: Haas

Haas-teamchef Guenther Steiner har samlet 2022-sæsonen sammen i en bog der udkommer i det nye år.

Med titlen Surviving to Drive læner Haas-teamchef Guenther Steiner sig åbenlyst op ad Netflix-succesen om Formel 1, der nu har kørt i fire sæsoner. Modsat streamingtjenestens overordnede blik trækker Steiner i en form for dagbogsnotater læserne med ind i Haas-garagen på et niveau kun meget få uden for Haas-lejeren selv høre om.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Der burde være nok både at skrive og læse om. For – næsten som sædvanligt – har 2022-sæsonen været turbulent for det amerikanske hold. Danske Kevin Magnussen fik umiddelbart inden sæsonstart Nikita Mazepins sæde, fordi russerne gik ind i Ukraine.

Og allerede i Saudi Arabien begyndte Mick Schumacher at smadre biler. De mange uheld, dyre reparationer og manglende point endte i sidste ende med at koste den unge tysker sædet.

Hvad der helt præcist står i den kommende bog fra Haas-bossen, må vi dog vente indtil april 2023 med at få afsløret. Det skriver Haas på Twitter.

Reklameblok:Foto: PR

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk