3.000 ‘nye’ BMW’er rådner – stadig – væk i Canada

På en mark i Canada rådner 3.000 BMW-og Mini-modeller væk efter en snestorm i 2015 totalskadede dem.

I 2015 ødelagde en snestorm bilerne i sådan en grad, at det ikke kan betale sig at fikse dem. Derfor står bilerne på en mark i Canada – og det har de gjort længe.

Vi skal helt tilbage til 2019 for at finde den første artikel her på Boosted.dk om de mange tusinde BMW- og Mini-modeller, som rådner væk på en mark i Canada. Der har de stået, siden en snestorm i februar 2015 beskadiget dem i sådan en grad, at det ikke kan betale sig for BMW eller MINI at reparere bilerne.

På det tidspunkt i 2015 stod bilerne ellers klar på et havneområde. Klar til at blive sendt videre ud til forhandlerne og de mange ventende kunder. Så langt nåede bilerne bare aldrig.

Venter på at blive knust
Men nu er der nyt. Eller det vil sige, alt er egentlig som det har været de sidste seks år på marken lidt uden for byen Vancouver. Helt præcist står 2.996 biler bare og venter på, at vejrforholdende æder dem op.De canadiske myndigheder beordrede BMW og Mini til at tilbagekalde alle biler. Og historien går, at man faktisk kiggede på, om bilerne kunne reddes. Men det har man altså ikke vurderet.

Bilerne venter nu bare på at blive destrueret. Det skriver Motor1.com. I mediet kommentarfelt skriver en bruger, at han er en af de forhandlere, som ventede på bilerne. Det skulle dreje sig om en sort M4, som BMW erstattede efter fire måneder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Supercar Fails (@supercar.fails)Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk