Strandtur for rigtige mænd: Løkken Beach Tour 2019

Er du til offroad og masser af hygge på stranden? Så skal du med til Løkken Beach Tour 2019.

Det er måske ikke lige den traditionelle strandtur, vi har fat i her. For datoen hedder 1. til 3. marts, så temperaturen er formodentlig ikke meget højere end lige nu. Men det bliver med garanti en langt sjovere strandtur, end dem du har om sommeren med kæresten.

Til Løkken Beach Tour 2019 handler det nemlig om firehjulstræk og masser af offroad-kørsel på stranden. Altså en rigtig mande-weekend. Men du må gerne tage kæresten med – hun skal bare huske den store flyverdragt, for varmt bliver det ikke.

Reklameblok:Varmt bliver det til gengæld i de store motorer, der buldrer afsted på stranden hele weekenden. Du kan læse mere om programmet på hjemmesiden her.

Om træffet skriver de:
“Alle er velkomne uanset bilmærke. Om du er i klub eller privat spiller ingen rolle – bare tilmeld dig. Kom og vær med. Har du prøvet at være med på Beach Tour én gang og set alle de fede offroad-biler i hundredvis lege på stranden, glemmer du det aldrig.”

Tilmelding her.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Her kan du se en video fra en tidligere Beach Tour:

Fotos fra Jacob Lyager Poulsen:

Løkken Beach Tour Løkken Beach Tour Løkken Beach Tour

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk