Sådan ser en BMW M2 med V8-motor ud… helt tæt på!


Denne ombygning er måske en af de vildeste med BMW-fortegn nogensinde. For under det, der grangiveligt ligner en M2 Competition, ligger en kæmpe V8-motor med kompressor.

Vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke bliver overvældet af alle de vilde tuningprojekter, som dukker op til SEMA Show. Det sker gang på gang, og hvert år bliver det bare vildere, og vildere og vildere.

Et af showets højdepunkter i år har helt klart været denne BMW M2. Fordi den ikke har ret meget med en M2 at gøre mere. Under hjelmen ligger en 6,2-liters V8-motor fra en Dodge Hellcat. Og ja, vi har skrevet om den før, men vi er bare nødt til at gøre det igen.

Filippo Speed ​​Shop satte gang i tingene ved at flå den tre-liters rækkesekser ud fra dens placering mellem Bimmerens forhjul. For det var ikke nok med 420 hestekræfter. Slet ikke nok. Så på den plads har tuneren lagt en 6,2-liters kompressorladet V8’er.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Pladsen er – sjovt nok – ikke et problem
Ja, den du finder i Dodge Charger og Challenger, når de hedder Hellcat til efternavn. Sjovt nok skulle der ikke ret meget tilpasning til, før der var plads til at sænke den enorme V8’er ned i dens nye hjem. Fra fabrikken ligner den lille M2’er bestemt ikke en bil, som har plads til noget større end en rækkesekser.

Men sådan kan alt i denne verden snyde selv den skarpeste betragter. BMW’ens gearkasse er også fortid, men det er nu ikke fordi Dodge-alternativet er fulgt med motoren. I stedet styrer en sekventiel gearkasse løjerne.

Resultatet? 818 hestekræfter og 881 Nm, der skal flytte på så lidt vægt som overhovedet muligt. Karosseriet er nemlig lavet af kulfiber.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Skærmene? De vejer mindre end 500 gram..

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk