Reklame:

Sådan får du lækker lyd i din BMW eller Mercedes – med originalt look

Når det kommer til anlæg i bilen, er der kun én vej at gå – det skal se lækkert ud og spille fantastisk. Med Match-systemet får du begge dele. 

Kan du huske de dage, hvor alt bare skulle kunne ses? Også anlægget i bilen. Jo større og vildere opbygninger i glasfiber jo bedre. De tider er forbi. I dag er det diskrete løsninger, der er in. Og faktisk skal det helst være så diskret, at din bils opgraderinger ligner noget, der kommer fra fabrikken.

Også når det kommer til lyden i kabinen, hvor opgraderinger stort set altid er nødvendige. Standard-anlæg er sjældent fede. Her er Match-forstærkeren en genial løsning. Ikke bare passer den digitale forstærker sammen med bilens originale anlæg, som du derfor kan beholde og bruge, som du plejer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men løsningerne fra Match giver bare en meget, meget bedre lyd, da det hele optimeres og styres digitalt. På den måde kan du justere på alverdens parametre, som ikke før var muligt i din standard-headunit.

Match findes til mange mærker og modeller, og nu er de dyrere tyskere fra BMW og Mercedes kommet med på vognen. Men Match-priserne er ikke dyre. Stage 1 med 5-kanals DSP-forstærker og 8″ subwoofer koster bare 8.999 kr. til Mercedes. Og det er inkl. montering, stik og adaptere. Ja, det vil vi nærmest betegne som billigt.

Nysgerrig? Se mere til de fede pakker her!

Så simpel ser den lækre 7-kanals Match-forstærker ud til en BMW. Den fylder ikke ret meget og kan derfor meget nemt gemmes af vejen.

Pakker til ethvert budget
Vil du ofre lidt mere på lyd-oplevelsen i bilen, er Match-systemerne heldigvis noget, du kan skrue op og ned for – hvis vi nu skal blive i den terminologi. Stage 2 giver dig – foruden en forstærker med 7 kanaler – også to kraftfulde 8″ subwoofere, et sæt 4″ komponenthøjttalere til kabinens forreste del og et fuldtone sæt til bagsæde-lyden. Prisen er 18.499 kr. Igen er det inkl. montering, stik og adaptere osv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det hele er universalløsninger. Men universalløsninger lavet på den helt rigtige måde. Kører du eksempelvis BMW eller Mercedes som beskrevet herover, vil Match-komponenterne nemt glide i ét med bilens originale system, hvilket klart kan anbefales.

Montering og ekspertise er inklusiv
Stage 3 giver dig den helt store lyd-oplevelse. Alt fra Stage 2 er her kombineret med et sæt rearfill baghøjttalere og en 4″ centerhøjttaler til de biler. Fordi din bil fortjener det.

Og som nævnt er monteringen hos Custom Audio med i prisen. Og det er uanset hvilken løsning, du vælger. Så ved du, at det hele spiller og er sat sammen af professionelle lydfolk. Se, det er smart. Og hey, det er ingen skam at starte i det små. Du kan altid skrue op senere.

Reklameblok:


Se de fede lydpakker til din BMW her: customaudio.dk/shop/plug-play-bmw-144c1.html

Se de fede lydpakker til din Mercedes her: customaudio.dk/shop/plug-play-mercedes-143c1.html

Har du ikke BMW eller Mercedes har Custom Audio også en Match Plug & Play pakke til din bil: customaudio.dk/shop/plug-play-universal-51c1.html

Hjemmebiograf Custom Audio

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Du kan se mere til de mange spændende produkter på hjemmesiden: www.customaudio.dk

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?