Familie køber 8 Bugattier på én gang


Det er godt nok “kun” to af dem der er direkte 1:1. Men billigt har det ikke været at få de otte biler hjem. 

At komme i nærheden af en Bugatti – for ikke at sige købe én – er noget de færreste nogensinde kommer til. Forestil dig så lige det tal ottedoblet. Så har du, hvad en bilsamler med finanserne i orden netop har gjort.

Godt nok er det kun to af bilerne, der strengt taget er den ægte vare, men selv det har ikke været billigt. Tilføjelsen til samlingen inkluderer nemlig seks Bugatti Baby II. Små elbiler med en tophastighed på 70 km/t og en rækkevidde på 50 km. Hver af samlerens børn har angiveligt fået en bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bugatti Baby II Pur Sang er topmodellen. Og hvergang, én bil skla bygges, er Bugatti 200 timer om det. Modellen koster fra 37.000 euro og opefter. Det kan du ikke få meget Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition eller Chiron Super Sport 300+ for.

LÆS OGSÅ: BMW BESLAGLAGT – BLÆSTE GENNEM 60-ZONE

Til sammen har de to biler 32 cylindre, 16-liters slagvolumen og mere end 3.000 hestekræfter. Alene Chiron Super Sport 300+ koster 3,6 millioner euro svarende til 26,8 millioner danske kroner. Altså før skat, moms og alle de andre ekstraafgifter. Men hey, har vi lige fundet års far anno 2022?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk