Ny AMG får sygt langt navn

Som om modellens navn ikke var langt nok i forvejen, bliver det nu endnu længere.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance er en specialversion af en speciel bil – nemlig Mercedes-AMG GT 63. Og selvom den lange Mercer kun har været på vejene i et par måneder, er AMG-folkene i Affalterbach klar med endnu en.

Navnet er: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition. Fik du det hele med? Godt, for der er ikke tid til at trække vejret. Bilen koster nemlig intet mindre end 222.815 euro. Altså i Tyskland hvor bilisterne ikke skal slås med samme voldsomme afgiftstryk som vi skal herhjemme. Afgift eller ej så er det stadig en bil til næsten 1,7 millioner kr.

Reklameblok:For den slags penge får køberne nogle 21″ aluminiumsfælge med røde detaljer. Det skal, siger Mercedes, minde om fælgene på den officelle ‘medical car’ som bruges i Formel 1. For ja – det er også en Mercedes-AMG GT 63 S E Performance.

Motoren er der dog ikke pille ved. Det er stadig den 4-liters V8’er med dobbelte turboer. Men når den i forvejen har 843 hestekræfter, 1.040 Nm og klarer at flytte bilen fra 0 til 100 km/t på 2,9 sekunder, så har de færreste reelt noget at klage over.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk