Reklame:

Nu står han frem: “Derfor ved ingen noget om Michael Schumachers tilstand”

Familien Schumachers advokat forklarer nu, hvor på det nærmest er hermetisk lukket, når det drejer sig om Formel 1-stjernens tilstand.

Det gik verden rundt, da Michael Schumacher for snart 10 år siden kom alvorligt til skade under en skiferie i Frankrig.

Ulykken sendte den 7-dobbelte Formel 1-verdensmester i koma. Først efter er halvt år kunne Michael Schumacher vende hjem for at genoptræne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men siden da har det været småt med informtaioner om verdenstjernens tilstand. Og det er der faktisk en god del grunde til, forklarer familiens advokat Felix Damm i et interview med det tyske magasin LTO.

– Det har altid handlet om at privatlivets fred. Vi har selvfølgelig diskuteret meget, hvad vi skulle gøre. Vi overvejede, om vi skulle give en opdatering på Michaels tilstand, men det ville aldrig have været nok, siger han og fortsætter.

LÆS OGSÅ: 4 ud af 5 bilister: “Det er MEGET svært at se cyklister”

– Så ville medier kunne henvise til den opdatering igen og igen og bede om endnu en opdatering en, to, tre måneder eller et år efter den første opdatering.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Og hvis vi så besluttede os for at gribe ind over for dette, ville vi blive tvunget til forholde os til argumentet om, at vi selv delte det frivilligt i første omgang.

Felix Damm, der har været Schumacher-familiens advokat siden 2008, tror dog også på, at de fleste fans vil kunne forstå familiens beslutning.

– Jeg tror også, at langt de fleste fans kan respektere, at ulykken har sat gang i en proces, hvor privatliv er nødvendigt.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?