Lexani Extended Cadillac Escalade er klodens fedeste rullende kontor

Lexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition er på alle måder vanvittig.

Navnet er næsten lige så langt som bilen. Og sådan er det altid, når gutterne fra Lexani går i krig med et nyt projekt – det skal være vildere og mere ekstremt end alt andet.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

De har taget en Escalade, som i forvejen ikke er nogen lille bil, og så er den skåret midt over og forlænget med 76,2 cm. Og så er taget også hævet en smule, så der er blevet plads til at installere en stjernehimmel, vi ikke har set magen til før.

Kabinen er stor, men der er ‘kun’ plads til fire personer, da alle fire er luksussæder, der kan lægges ned. Og når de fire heldige passagerer er blevet trætte af at holde møde, kommer de ikke til at kede sig. Her er nemlig alt i tv-skærme, iPads, PlayStation 4, champagnekølere og meget andet.

Hvis du er en rigtig gangster, kan Lexani også opgradere bilen med B7 sikkerhedspakke, så du overlever alverdens maskingeværsavler fra dine værste fjender.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Prisen kendes ikke, men skal du spørge, har du nok ikke råd. Som man siger ‘over there’.

Lexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition Lexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition Lexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk