Lexani Extended Cadillac Escalade er klodens fedeste rullende kontor

Lexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition er på alle måder vanvittig.

Navnet er næsten lige så langt som bilen. Og sådan er det altid, når gutterne fra Lexani går i krig med et nyt projekt – det skal være vildere og mere ekstremt end alt andet.

De har taget en Escalade, som i forvejen ikke er nogen lille bil, og så er den skåret midt over og forlænget med 76,2 cm. Og så er taget også hævet en smule, så der er blevet plads til at installere en stjernehimmel, vi ikke har set magen til før.

Kabinen er stor, men der er ‘kun’ plads til fire personer, da alle fire er luksussæder, der kan lægges ned. Og når de fire heldige passagerer er blevet trætte af at holde møde, kommer de ikke til at kede sig. Her er nemlig alt i tv-skærme, iPads, PlayStation 4, champagnekølere og meget andet.

Hvis du er en rigtig gangster, kan Lexani også opgradere bilen med B7 sikkerhedspakke, så du overlever alverdens maskingeværsavler fra dine værste fjender.

Prisen kendes ikke, men skal du spørge, har du nok ikke råd. Som man siger ‘over there’.

Lexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy EditionLexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy EditionLexani Motorcars 30” Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition

Klik frem og tilbage på pilene