Godhjertet gut redder RX-7 fra tropisk storm

Se, det kalder vi en helt uden kappe

Vi er ikke engang halvvejs gemmet året – men allerede er 2020 et år, mange kun har lyst til at glemme. Alligevel er der lyspunkter – også i bilernes verden.

Tag gutten her eksempelvis. Austin Owen hedder han. Under stormen Cristobal så han et billede af denne orange Mazda RX-7 parkeret i et parkeringshus. Det er der ikke noget usædvanligt i.

Men Austin vidste, at det blot ville være et spørgsmål om tid, før de enorme vandmasser, som stormen bragte med sig, også ville nå den japanske sportsvogn.


LÆS OGSÅ: Ferrari Enzo forladt i Dubai i snart ti år – må stadig ikke sælges

Så for at holde bilen ‘tørskoet’ fløj Austin ud af døren og hen p-huset, hvor han i alt hast fik klodset bilen op på nogle betonblokke. Og det i en højde, hvor han vidste, vandet ikke ville kunne nå bilen.

Se, det kalder vi en helt uden kappe.


Tilhørte brødre
Som det ses på billederne, stod der mange andre biler rundt om Mazda’en. Her i blandt en BMW 7-Serie og en Ferrari 360 Modena.

RX-7’eren og Ferrari’en viste sig at tilhøre to brødre, som senere ankom til p-huset for at køre bilerne væk på en autotrailer, da det gik op for dem, hvor højt vandet stod i p-huset.

Utrolig heldigt for i hvert fald Mazda’en, som var forsikret med den lovpligtige ansvarsforsikring. Var den gået tabt på grund af vandet, havde ejeren derfor tabt mange penge, som netop var brugt på lakering og en nybygget motor, fremgår det af et Facebook-opslag fra ejeren, som Austin senere fandt frem til.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af redningsaktionen