Endelig får familien Paul Walkers stjålne biler igen


Det er både godt nyt og skidt nyt – for ikke alle bilerne forventes leveret tilbage.

Vi skriver søndag d.1 december 2013, verden er chok. Det er mindre end 24 timer siden, at Fast and furious-stjernen Paul Walker og vennen Roger Rodas er forulykket og brændt op i en Porsche Carrera GT i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: KLIK HER: TOTAL URØRT SUPRA TIL SALG!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Mens verden sørger over tabet af filmstjernen,  havde en ‘gravrøver’ af den værste slags dog frit spil. Richard Taylor, en mand, der har hjulpet Walker med dennes biler, ser sit snit til at stjæle Walkers bilsamling. Eller i hvert fald dele af den.

boosted_nytbanner-600x116

Taylor når at stjæle 30 biler, før nogen stopper ham. Siden har Walkers efterladte familie sloges med Taylor i retssystemet for at få bilerne tilbage. Og det ser nu endelig ud til at lykkes. Desværre er det kun en del af de 30 biler, som familien forventer vender tilbage til den placering i lagerhalen, hvor Walker opbevarede dem.

Se vores reklamer:


LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: DRIFTKØRER LÆGGER FERRARI-V8’ER I SIN GT86

Richard Taylor menes nemlig at have nået at sælge og tilmed gemme nogle af de eksotiske biler væk, til når stormen er reddet af.

Reklame:

LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND DEN FEDESTE TUR TIL VALLÅKRA 2016

Endnu mens Paul Walker levede – og samlingen var intakt –  kiggede Matt Farah ind i den nu berømte lagerbygning. Dog uden at afsløre, at det var Walker, der ejede de mange biler.

KLIK OG SE KLIPPET HERUNDER

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk