Reklame:

Vanvidsbilist slog modkørende ihjel – slipper med absurd straf

En 27-årig mand er i denne uge blevet dømt for uagtsomt manddrab og vanvidskørsel. Straffen er dog til at overse.

En 27-årig mand er ved Retten i Glostrup blevet dømt for at have kørt mindst 149 km/t på en strækningen i Høje Taastrup, hvor han højst må køre 50 km/t.

Her påkørte han en modkørende bilist, som var i gang med at svinge til venstre. Den ældre mand, der førte den anden bil, afgik ved døden som følge af sine kvæstelser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For det, siger Retten i Glostrup, skal den 27-årige mand nu 5 år i fængsel, frakendes kørekortet i 10 år og udvises af Danmark for bestandigt.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Her kan danske bilister snart tanke billigere benzin

– Netop når det gælder denne type af vanvidskørsel, så er straffen blevet skærpet markant inden for de seneste år – og retten fulgte min påstand om fem års fængsel i denne tragiske sag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Den 27-årige har ikke modtaget dommen men i stedet udbedt sig betækningstid i forhold til en eventuelt anke til landsretten.

Den varevogn, som den 27-årige totalskadede, da han slog den ældre bilist ihjel, har byretten konfiskeret på statens vegne.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?