Annonce:

Tesla i kæmpe fyringsrunde – hver 10. mister jobbet

På verdensplan har Tesla omkring 140.000 ansatte. I en intern mail skriver direktør Elon Musk, at der ikke noget, han hader mere end at fyre folk.

Ligesom snart sagt alle andre bilmærker er Tesla presset på forretningen. Og det får nu konsekvenser for mærkets ansatte.

På verdensplan har Tesla godt 140.000 ansatte, og i en intern mail oplyser direktør Elon Musk at han vil skære 10 procent af dem fra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Automobilewoche.

Det svarer altså til godt 14.000 stillinger. Hvem, der skal fyres, eller hvordan Tesla har tænkt sig at gribe fyringsrunden an, er endnu vist.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

Automobilewoche supplerer med, at der arbejder godt 10.000 personer på Teslas fabrik i udkanten af Berlin. Men heller ikke her vides det, om der skal skæres stillinger fra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fyringerne kommer ikke ud af det rene ingenting. I næste uge fremlægger Tesla årsregnskabet for 2023. Og det vil vise, at antallet af solgte biler er faldet. Det er første gang i fire år.

Og ikke nok med det. Alene i løbet af de første tre måneder af 2024 er Tesla-aktien blevet en tredjedel mindre værd, så den nu er nede i at koste 171 dollar.

Nyheden om fyringerne har endnu ikke nået at rykke ved kursen. Men det skyldes, at det amerikanske aktiemarkedet ikke er åbnet endnu. Det sker først kl.15 mandag dansk tid.

I den interne mail, som Automobilewoche er kommet i besiddelse af, skriver Elon Musk til de ansatte, at ‘der ikke er noget, han hader mere end at fyre folk’, men at det er nødvendigt.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Allerede før mailen kom i hænderne på medierne har der dog floreret rygter, om at Tesla skulle slanke stabe med hele 20 procent. Og måske mere end det.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Opdateres…


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler