Reklame:

Auto Show er den største bilmesse i Danmark – og du skal med!

Hvis du elsker biler, så kender du sandsynligvis også Auto Show, som afholdes hvert år i Odense Congress Center. Hvis ikke, er du virkelig gået glip af noget stort og helt fantastisk. Auto Show er nemlig Danmarks største bilmesse!

Hvad kan man som bilentusiast ønske sig mere end over 40.000 kvadratmeter proppet med det bedste indenfor bilbranchen? Og så endda lige midt i landet. Derfor skal du huske at købe billetter til den store bilmesse Auto Show, som altid afholdes i august måned.

Auto Show startede tilbage i 2017 med to haller i det store Odense Congress Center, men allerede året efter var der tre haller fyldt med fantastisk biler. Og siden er messen kun blevet større og større. I dag er der over 25.000 mennesker fordelt på fire haller og et kæmpe udendørs område.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Over 25.000 mennesker besøger Danmarks største bilmesse - Auto Show

Så hvis du er fan af biler, er du nødt til at kigge forbi bilmessen Auto Show. Det vil du på ingen måde fortryde. Her er nemlig fokus på én ting – og det er biler. Ingen motorcykler, mountainbikes og andet forstyrrende pjat. Auto Show er biler, biler, biler.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BILLETSALGET!

Til gengæld får du et hav af variation indenfor netop bilbranchen. Fra nye biler i alle afskygninger, prøvekørsler af de sidste nye elbiler og tilbud på ladestandere – til de mest eksotiske superbiler, lynhurtige racerbiler og smukke klassikere. Auto Show har kort sagt det hele.

Oplev fantastiske superbiler til Auto Show

Også børnene er der i høj grad tænkt på, når bilmessen åbner dørene til Odense Congress Center til august. Børnene kan møde flere af Danmarks største Youtubere, prøve kæmpe hoppeborg, bygge med LEGO i det officielle LEGO-område i Arena Fyn, deltage i fede konkurrencer og meget, meget mere.

Skal du med til Auto Show? Så skynd dig at købe billet i forsalg – du sparer penge på de populære weekendbilletter, og du kan få armbånd på før tid, så du kan komme hurtigt ind, så snart dørene åbner.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL BILLETSALGET!

Auto Show er Danmarks største bilshow


Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?