Annonce:

Tesla-ejer tilkaldte politiet – anden elbil brugte Supercharger

En fanatisk Tesla-ejer mente ikke, at andre elbil-ejere måtte bruge Teslas ladenetværk, så han ringede efter politiet.

I begyndelsen af marts åbnede Tesla helt efter aftale med Rivian netværket af Supercharger-ladestationer for det andet bilmærke.

Den besked er det dog ikke alle, der har fået. Og ved en ladestation i Californien var det lige ved at gå galt mellem en Tesla-ejer og en bilist bag rattet i en Rivian.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Manden i Rivianen parkerede – helt som han nu kan – foran en Tesla Supercharger og koblede bilen til strømmen. Men det ville en Tesla-ejer, der i samme øjeblik kom forbi den samme ladestation, ikke finde sig i.

Det fortæller Rivian-ejeren i en tråd på forummet Rivian Owners Forum.

LÆS OGSÅ: Flere bilforhandlere havner på skamfuld dansk liste

Bilisten i Teslaen, en ‘ældre herre i en Model Y’, gik ifølge Rivian-ejeren helt amok, da han så en anden bil med et andet logo koblet til ladestationen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk gik den ældre mand så meget amok over synet, at han valgte at ringe til politiet for at få Rivianen fjernet fra stedet.

– Helt perpleks over situationen skyndte jeg mig at koble min bil fra, sætte mig ind bag rattet og køre min vej, skriver Rivian-ejeren.

– Da jeg kørte min vej, så jeg ham (Tesla-ejeren, red.) tale vredt i telefon. Formentlig med en helt uskyldig person hos alarmcentralen. Så meget for stereotypen om den venlige og meget tilbagelænede elbil-ejer, skriver Rivian-ejeren.

Det er ikke første gang, at historier om arrige folk i elbiler dukker op. Sidste år kom det frem, at en tankstation havde ansat vagter til at holde øje med ladestationerne. Ellers brugte elbil-ejerne kablerne til at slå hinanden med. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler