Annonce:

Polestar svarer igen: Nægter at være det nye Fisker

På papiret ser det sådan ud. Men den administrerende direktør mener ikke, at Polestars aktiekurs afspejler virkeligheden.

På papiret ligner bilmærket Polestar en lukningstruet forretning. I hvert fald har det kinesisk ejede mærke fået besked på, at det kan ryge af fondsbørsen i New York.

Det sker, hvis aktien ikke i 30 sammenhængende dage har en værdi over én dollar stykket. Alene den nyhed fik på et par dage Polestars aktiekurs til at styrtdykke med 40 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den administrerende direktør afviser dog blankt, at Polestar er på vej ind i en situation som minder om den, Fisker Inc. befinder sig i.

Selv fabrikken, der har bygget Fiskers biler, tror ikke på, at Fisker nogensinde får gang i produktionen igen. Af samme grund forventer fabrikken, der allerede har fyret folk som en konsekvens, at tabe milliarder af kroner. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Solgte livsfarlig Toyota for 90.000 kr. – nu er han konkurs

Men sådan ser det ikke ud for Polestar, der for nylig kom under moderkoncernen Geelys kontrol, mener Thomas Ingenlath.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I en tråd på sin LinkedIn-profil tog den svenske topchef derfor diskussionen op med de øvrige brugere af det sociale netværk.

– Polestar er kommet for at blive. Alle vores 170.000 kunder kan stole på den fantastiske service, garanterede reservedelsforsyning gennem vores netværk af over 1.000 værksteder på de 26 markeder, hvor vi opererer.

– Tak Stefan Lundin for at understrege støtten fra vores største aktionær. Jay, nyd din nye Polestar 2, skriver Ingenlath.

Hverken Ingenlath eller Polestar har officielt svaret på, hvad der sker, hvis bilmærket ikke kan leve op til sine forpligtelser over for långivere. Blandt andet lånte Polestar i februar i år 10 milliarder svenske kroner til driften.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Her lovede Polestar, at man ville omsætte for 5,4 milliarder dollar svarende til godt 100.000 solgte biler i år. Efter første kvartal har mærket solgt 7.200 biler.

Noget andet er Polestars software uden for bilen, men som ikke desto mindre er en stor del af ejerskabet. Polestars app til smartphones får nemlig seriøse hug med på vejen. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler