Annonce:

Medie: Der er et køreskifte på vej hos Haas

Endnu har ingen af Haas-kørerne et sæde i Formel 1 næste år. Og nu må Nico Hulkenberg måske hoppe ud af sin racer. I hvert fald midlertidigt.

Der sker meget i Formel 1. Også i Haas-garagen. Det amerikanske hold har officielt ingen kører forud for 2024. På sidelinjen slås teamchefen og holdets ejer om netop ejerskabet over Haas F1, og så spøger Alfa Romeo stadig i kulissen.

Men senest forlyder det, at én af de to Haas-kørere må vige pladsen for en meget ung mand.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Dog ikke permanent. Men i hvert fald rygtes den bare 18-årige Oliver Bearman tæt på at overtage en Haas-racer i løbet af en træning i år.

At Oliver Bearman overhovedet kædes sammen med Haas, skyldes holdets meget tætte bånd til Ferrari. Bearman, der er Formel 2-kører, er nemlig også en del af Ferrari Driver Academy.

LÆS OGSÅ: Bilmærke vil ikke bygge elbil: “Vores kunder er simplethen ikke interesseret”

Noget han har været siden sidste år. Allerede nu kaldes han dog et af akademiets ‘mest lovende talenter’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Testen, som Bearman måske skal køre for Haas, ligger i forbindelse med det ene af de to racerløb i USA på 2023-kalenderen. Nemlig det i Texas på Circuit of the Americas. Det skriver grandprix.com.

Haas’ stadig tættere bånd til Ferrari siges i øvrigt at være grunden til et opsigtsvækkende sponsorat hos netop det amerikanske Formel 1-hold. Læs mere her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler